Urządzenia i Akcesoria
Duraznos al anís
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
8 porciones
Składniki
-
385 g de crema para batir (min 30% de grasa)
-
1000 g de duraznos pelados
-
200 g de agua
-
165 g de azúcar
-
70 g de licor de anís y un poco más para servir
-
menta fresca para decorar
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
2 g
Kalorie
1046 kJ /
249 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
¡A FESTEJAR!
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Crème brûlée de café TM6
15 min
Postre melba de duraznos
35 min
Mil hojas con crema de queso y duraznos
1 godz. 15 min
Peras con chocolate y chile morita
40 min
Ceviche peruano
30 min
Escabeche de camarón
30 min
Jalea de toronja
13 godz. 45 min
Pastel Alemán
1 godz. 10 min
Carlota de durazno
5 godz.
Postre de jícama
1 godz. 15 min
Peras al vino tinto y vainilla
1 godz. 10 min
Tarta de maracuyá
4 godz.