Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marináda
- 1 červená chilli paprika, čerstvá (podle chuti)
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 1 špetka muškátového oříšku, mletého
- 2 plátky rybího filé
Polévka
- 120 gramů cibule
- 120 gramů jarní cibulky, na kousky (cca 4 kusy)
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 350 gramů batátů (2 batáty), na kousky
- 100 gramů mrkve (1 mrkev), na kousky
- 1 stonek řapíkatého celeru, na kousky
- 1000 gramů zeleninového vývaru
- 1 čajová lžička soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 852 kJ / 203 kcal
- Białko
- 9.75 g
- Węglowodany
- 25.13 g
- Tłuszcz
- 8.13 g
- Błonnik
- 4.48 g
Alternatywne przepisy
Krevetová polévka s batáty
45 min
Kukuřičná polévka s chorizem
1h
Polévka z červených paprik a cuket
55 min
Zeleninový krém
45 min
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40 min
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35 min
Houby s citrónovou šťávou
30 min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35 min
Polévka z červené řepy
40 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1h 10 min
Mrkvová krémová polévka
30 min