Urządzenia i Akcesoria
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porce
Składniki
-
olivový olej na vymazání
-
70 gramů balzamikového octa
-
80 gramů bílého vína
-
80 gramů medu
-
20 gramů dijonské hořčice
-
1 polévková lžíce čerstvý rozmarýn jen jehliček
-
1 stroužek česneku
-
4 zmrazené filety z lososa, rozmrazené (každý 150 gramů)4 filety z lososa čerstvé (každý 150 gramů)
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
500 gramů cukety
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
33 g
Kalorie
1837 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Losos
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1 godz. 50 min
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45 min
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1 godz.
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1 godz.
Losos se zeleninou a kuskusem
40 min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1 godz. 5 min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1 godz.
Kuřecí plátky s cuketou
50 min
Pstruh se zelenou čočkou
35 min
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30 min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 min