Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 400 gramů batátů, z toho 200 g na kousky (1–2 cm) a 200 g na tenké plátky (1 mm), viz Tip
- 50 gramů másla, na kousky
- 100 gramů podmáslí
- 15 gramů čerstvého droždí
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů parmazánu, na kousky
- 200 gramů crème fraîche
- 20 gramů ajvaru
- 10 gramů medu, tekutého
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 160 gramů choriza, na tenké plátky (1 mm)
- 1 zelená paprika (cca 160 g), na proužky (1 x 5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 3414 kJ / 816 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 87 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Tłuszcz nasycony
- 20 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 1698 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zapečené brambory s lososem a koprem
1h
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13 Std. 20 Min
Marocká kuřecí stehna
1h 40 min
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
3h 20min
Kari z mletého vepřového masa a brambor
50min
Mandlovo-mátové pesto
20 min
Grilované kuře s mrkvovým kuskusem
1h 40 min
Slaný koláč s quinoou, slaninou a fazolemi
1h 5min
Bramborový salát s vejci (s krytem mixovacích nožů 2v1)
45 min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 min
Nadýchaný pórkový koláč
2 godz.
Halloumi salát
20 min