Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů zelených oliv, bez pecek
- 50 gramů černých oliv, bez pecek
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 800 gramů králíka, naporcovaného (6 - 8 kousků), omytého ve vodě s octem
- 1 polévková lžíce kaparů, solených, omytých
- 1 chilli papričku, čerstvou, na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 200 gramů cherry rajčátek, na kousky
- 50 gramů vody, plus špetka domácí dochucovací pasty, kuřecí
- 50 gramů suchého bílého vína
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1443 kJ / 345 kcal
- Białko
- 28.8 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 23.7 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Vinná marináda
Keine Bewertungen
Nadívané papriky po sicilsku
1h 30min
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40min
Penne se slávkami
1h 5 min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9 godz. 30 min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 min
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1h 25min
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1 godz. 15 min
Hovězí na pivu
1h 45min