Urządzenia i Akcesoria
Gluten free plain flour
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
quinoa200 g
-
chia seeds100 g
-
arrowroot flour (see tip)100 g
-
cornstarch200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.5 g
Kalorie
1598 kJ /
380 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
63.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gluten-free Baking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pineapple parcels
1 godz.
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Spelt and Corn Flake Cereal Bars
40 min
Avocado and Banana Ice Cream
6 godz. 15 min
Cheesy veggie oat bars
45 min
Chewy pistachio biscuits
45 min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 godz. 20 min
Quinoa Tostadas
30 min
Cashew and Banana Muffins
35 min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1 godz.
Paleo Lemon Poppy Seed Madeleines
50 min