Urządzenia i Akcesoria
Gluten free plain flour
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
quinoa200 g
-
chia seeds100 g
-
arrowroot flour (see tip)100 g
-
cornstarch200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.5 g
Kalorie
1598 kJ /
380 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
63.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gluten-free Baking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pierogi (Cheese dumplings)
1 godz. 30 min
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
Frozen Chocolate Peanut Butter Bars
1 godz. 30 min
Tzatziki
20 min
Chocolate and prune Easter eggs
1 godz. 5 min
Beer Cheese
15 min
Quinoa biscuits
1 godz.
Raw carrot cake
5 godz. 30 min
Gluten free chocolate halva cake
1 godz.
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Grain free wraps
15 min
Raw chocolate snaps
1 godz. 5 min