Urządzenia i Akcesoria
Gluten free plain flour
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
quinoa200 g
-
chia seeds100 g
-
arrowroot flour (see tip)100 g
-
cornstarch200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.5 g
Kalorie
1598 kJ /
380 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
63.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gluten-free Baking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chocolate and anise fruit bark
2 godz. 20 min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 godz. 25 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Beetroot salad
10 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Almond quinoa pastry
50 min
Gluten free tortillas
40 min
Gluten free self-raising flour
10 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free rough puff pastry
1 godz. 15 min
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
24 godz. 15 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min