Urządzenia i Akcesoria
Carlota de durazno
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
10 porciones
Składniki
-
150 g de leche condensada
-
320 g de durazno en almíbar, en rebanadas
-
350 g de leche evaporada
-
85 g de jugo de limón amarillo
-
170 g de galleta María
-
durazno fresco, en rebanadas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
127 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
795 kJ /
190 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RECETAS DE VERANO
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pastel de tres leches con rompope
2 godz.
Arroz con leche
3 godz.
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Carlota de mango y queso
7 godz.
Arroz con leche
3 godz.
Arroz primavera
40 min
Pastel de tres leches
3 godz.
Pay de yogur
6 godz. 30 min
Tartas de nuez
1 godz.
Carlota de limón
5 godz.
Pay de queso
6 godz.
Flan de queso crema
4 godz.