Pan de caja con ajonjolí

Pan de caja con ajonjolí

4.8 82 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
28 rebanadas

Składniki

  • 200 g de leche
  • 40 g de levadura prensada fresca
  • 2 huevos
  • 120 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para engrasar el molde)
  • 500 g de harina y un poco más para espolvorear
  • 10 g de sal
  • 20 g de azúcar
  • 50 g de ajonjolí

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 3.11 g
Kalorie 492 kJ / 118 kcal
Tłuszcz 5.42 g
Błonnik 0.92 g
Węglowodany 14.11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...