Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de leche
- 40 g de levadura prensada fresca
- 2 huevos
- 120 g de mantequilla, a temperatura ambiente (y un poco más para engrasar el molde)
- 500 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 10 g de sal
- 20 g de azúcar
- 50 g de ajonjolí
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 492 kJ / 118 kcal
- Białko
- 3.11 g
- Węglowodany
- 14.11 g
- Tłuszcz
- 5.42 g
- Błonnik
- 0.92 g