Mermelada de chabacano y jengibre

Mermelada de chabacano y jengibre

5.0 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
1 receta completa

Składniki

  • 800 g de chabacanos maduros, sin semillas y en trozos
  • 2 centimetros de jengibre fresco, pelado y en rebanadas (2 mm)
  • 500 g de azúcar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 receta completa

Sód 17 mg
Białko 8 g
Kalorie 10047 kJ / 2398 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 12.1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 564 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...