Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g frische Bärlauchblätter, trocken geschleudert, grob geschnitten
- 200 g Meersalz, grob
- Wartości odżywcze
- na 1 Ganzes Rezept
- Kalorie
- 158 kJ / 38 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 12 g
Alternatywne przepisy
Bärlauchcremesuppe
30 min
Bärlauchpesto
20 min
Bärlauchöl
15min
Tomaten-Ketchup
40 min
Bärlauch-Rub
2j 10 menit
Bärlauch-Hollandaise
15min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40 min
Bärlauchpaste
20 min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1h 10 min
Bärlauch-Faltenbrot
2j 30 menit
Bärlauch-Aufstrich
15min
Bärlauchbutter
10 min