Urządzenia i Akcesoria
Bärlauchsalz
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 27 godz. 25 min
1 Komplettes Rezept
Składniki
-
frische Bärlauchblätter trocken geschleudert, grob geschnitten200 g
-
Meersalz, grob200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Komplettes Rezept
Białko
2 g
Kalorie
158 kJ /
38 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini-Ketchup
1 godz.
Bärlauchöl
15 min
Bärlauchbutter
10 min
Tomaten-Ketchup
40 min
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1 godz. 30 min
Bärlauch-Rub
2 godz. 10 min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 min
Ribisel-Apfelessig
4 godz. 20 min
Holunderblütensirup
72 godz.
Bärlauchpaste
20 min
Eingelegte Honiggurken
10 godz. 15 min