Urządzenia i Akcesoria
Holunderblütensirup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz.
2 Flaschen (jede 0,75 l)
Składniki
-
Holunderblütendolden30
-
Wasser1000 g
-
Zucker1000 g
-
Zitronensäure20 - 30 g
-
Zitronen unbehandelt, in Scheiben2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Flaschen (jede 0,75 l)
Białko
0 g
Kalorie
8492 kJ /
2031 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
499 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Johannisbeergelee
25 min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1 godz.
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30 min
Bärlauch-Rub
2 godz. 10 min
Kirsch-Sirup
1 godz. 20 min
Brombeer-Vanille-Sirup
2 godz. 15 min
Erdbeer-Holunderblüten-Konfitüre
20 min
Kirschkonfitüre
25 min
Löwenzahnhonig (Löwenzahnsirup)
6 godz. 20 min
Bärlauchsalz
27 godz. 25 min
Holunderblüten-Limetten-Sirup
48 godz.
Pflaumensirup
25 min