Urządzenia i Akcesoria
Mantequilla vegana
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
1 porción
Składniki
-
125 g de lecitina de soya
-
1 cdita de vinagre de sidra
-
130 g de aceite de coco
-
15 g de aceite de soya
-
¾ cdita de sal fina
-
1 cdita de lecitina de soya líquida
-
¼ cdita de goma xantana
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
4 g
Kalorie
5452 kJ /
1298 kcal
Tłuszcz
147 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RECETAS VEGANAS
8 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Nicuatole de mamey
3 godz. 30 min
Jamón de frijol vegano
3 godz.
Queso suizo vegano
4 godz.
Crema Ácida vegana
10 min
Queso Cheddar vegano
12 godz. 15 min
Yogur de coco
Brak ocen
Bollo vegano para hamburguesa
1 godz.
Galletas veganas de chocolate
30 min
Entomatadas de tempeh
1 godz. 5 min
Mayonesa (vegana)
10 min
Bebida de mijo
35 min
Crema de avellanas (vegana y sin gluten)
10 min