
Urządzenia i Akcesoria
免烤莓果豆腐乳酪蛋糕
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 人份
Składniki
-
吉利丁片10 克
-
冷水 (浸泡吉利丁片用)500 克
-
板豆腐 ,瀝乾水份300 克
-
奶油80 克
-
消化餅 ,稍微剝碎110 克
-
奶油乳酪 ,切塊150 克
-
糖80 克
-
原味優格150 克
-
檸檬汁40 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
356 kcal /
1489 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
26.6 g
Węglowodany
26.3 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

母親節親子下廚樂
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan