免烤莓果豆腐乳酪蛋糕
TM5 TM6

免烤莓果豆腐乳酪蛋糕

5.0 (6 ocen)

Składniki

  • 10 克 吉利丁片
  • 500 克 冷水 (浸泡吉利丁片用)
  • 300 克 板豆腐 ,瀝乾水份
  • 80 克 奶油
  • 110 克 消化餅 ,稍微剝碎
  • 150 克 奶油乳酪 ,切塊
  • 80 克 糖
  • 150 克 原味優格
  • 40 克 檸檬汁

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1489 kJ / 356 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
26.3 g
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy