Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 吉利丁片
- 500 克 冷水 (浸泡吉利丁片用)
- 300 克 板豆腐 ,瀝乾水份
- 80 克 奶油
- 110 克 消化餅 ,稍微剝碎
- 150 克 奶油乳酪 ,切塊
- 80 克 糖
- 150 克 原味優格
- 40 克 檸檬汁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1489 kJ / 356 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 26.6 g
- Błonnik
- 0.6 g