Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů Eidamu, napůl
- 1300 gramů vody
- 3 čajové lžičky polévkové dochucovací směsi, např. vegety
- 250 gramů rýže
- 1 balíček směsi zeleniny
- 2 kusy žampiónů, na plátky
- 1 špetka soli
- 100 gramů vepřového masa, na kousky
- 1 špetka chilli, mletého
- 30 gramů cibule
- 1 stroužek česneku
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 1 polévková lžíce kečupu
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 3259 kJ / 778 kcal
- Białko
- 32.1 g
- Węglowodany
- 106.2 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Błonnik
- 8.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1j
Roštěnky s bramborami
1j 20 menit
Kuřecí kousky s mandlemi a rýží
50 menit
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1j
Kuře na paprice s těstovinami
45 Min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1j 30 menit
Bramborový guláš s párkem
40 min
Boloňské špagety
30 min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30 min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1 Std. 40 Min
Sekaná s bramborami
1j
Vepřové kousky na zázvoru
25 min