Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di zucchero
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao), a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di farina
- 500 g di latte
- 2 uova (da 60 g circa)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1602 kJ / 389 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa al gianduia
15 min
Crema gianduia
15 min
Tartufi al cioccolato bianco
50min
Cioccolatini agli amaretti
3 Std. 25 Min
Frolle ricce al cacao (senza uova)
45min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30min
Crema Bimby ® al pistacchio
50min
Mousse al cioccolato per copertura
20min
Glassa al cioccolato
20min
Crema Bimby ® alla nocciola
50min
Crema Bimby ® al cioccolato fondente (TM6)
45min
Bignè al cioccolato
3 Std.