Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di olive taggiasche denocciolate
- ¼ - 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
- 1 cucchiaino di origano secco
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 682 kJ / 163 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
Alternatywne przepisy
Tartufi al cioccolato fondente
6h 40 min
Coni e cialde
1 godz. 5 min
Crostini alla crema di melanzane e mozzarella di bufala
55min
Pangrattato
10 min.
Pesto alla genovese
20p
Salsa al pomodoro
40 min
Tramezzino con patè di carciofini, crema di ricotta e bresaola
20p
Panzanella di pane multicereali
5 Std. 20 Min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4óra 10p
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 min.
Crema spalmabile di funghi
35p
Patè di pomodori secchi e tonno
15 min.