Urządzenia i Akcesoria
Nuss-Körner-Brötchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
10 Stück
Składniki
-
Erdnüsse, geröstet, gesalzen50 g
-
Sonnenblumenkerne50 g
-
Kürbiskerne50 g
-
Wasser zum Einweichen
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Milch270 g
-
Salz1 ½ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
11 g
Kalorie
1221 kJ /
292 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2016
28 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Dinkel-Körner-Brötchen
2 godz.
Haselnussbrötchen
13 godz. 30 min
Mohn-Bürli
12 godz.
Buttermilch-Walnuss-Brötchen
1 godz. 15 min
Weizen-Hafer-Brötchen
1 godz. 30 min
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14 godz.
Joghurt-Brötchen mit Sesam
1 godz. 30 min
Krustis
3 godz. 30 min
Nuss-Buttermilch-Brot
2 godz.
Körnerbrötchen
2 godz. 50 min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 godz. 30 min
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12 godz.