Urządzenia i Akcesoria
Bombón helado de chocolate
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 5 godz.
8 piezas
Składniki
-
250 g de chocolate amargo en trozos
-
400 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
100 g de azúcar
-
50 g de agua
-
4 yemas de huevo
-
100 g de chocolate amargo en trozo pequeños
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Białko
6 g
Kalorie
1995 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Natilla de café
40 min
Bombón de vainilla y caramelo TM6
3 godz. 30 min
Mousse de chocolate
1 godz.
Banoffee Brasileño
1 godz. 25 min
Pastel party-pops
2 godz. 10 min
Macarrones de chocolate
24 godz.
Bombones de avellana, almendra y chocolate
1 godz. 30 min
Cake pops
2 godz. 15 min
Helado de chocolate
8 godz. 30 min
Cobertura de mousse de chocolate
10 min
Trufas de chocolate
3 godz.
Trufas
1 godz. 30 min