Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de azúcar
- 50 g de agua
- 4 yemas de huevo
- 350 g de chocolate amargo, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1995 kJ / 477 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownies con toffee y cobertura de chocolate
1 Std. 20 Min
Almíbar de chocolate
40min
Pastel de Rey roto
6h
Gomichelas
25 Min
Calaveritas de azúcar
3h 15min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2 Std. 30 Min
Herraduras de mazapán
1 Std.
Nido de chocolate con huevos de Pascua
Brak ocen
Orejitas bañadas en chocolate
2h
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 35min
Bombones rellenos de toffee
1 godz. 5 min
Merenguitos
1 Std. 20 Min