Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 200 g roasted red capsicums (see Tips)
- 1 - 2 tsp chilli powder
- 1 - 2 tsp sea salt flakes
- ½ tsp freshly ground pepper
- 300 g boneless lamb shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g beef chuck steak, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g pork shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- olive oil, for brushing
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 565 kJ / 134 kcal
- Białko
- 17.4 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Błonnik
- 0.7 g
Alternatywne przepisy
Triple chocolate layer cake
5h 20min
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Tiramisu
5h 20min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Black & white chocolate tartufo
13 godz. 55 min
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9 godz. 40 min
Strawberry champagne cake
3h 10min
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18h 30min
Honey crème caramels
25hod. 55min
Patatas bravas with chorizo
1h 20min
Panna cotta
6h 15 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min