Urządzenia i Akcesoria
Cevapcici
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
12 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
roasted red capsicums (see Tips)200 g
-
chilli powder1 - 2 tsp
-
sea salt flakes1 - 2 tsp
-
freshly ground pepper½ tsp
-
boneless lamb shoulder partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
beef chuck steak partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
pork shoulder partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
olive oil for brushing
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.4 g
Kalorie
565 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tiramisu
5h 20 min.
Steak tartare
10 min.
Chocolate mousse soufflés
55 min.
Tzatziki
15 min.
Guacamole
10 min.
Omelette
30 min.
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35 min.
Honey citron tea
1h 45 min.
Tarator (tahini dip)
5 min.
Avo and egg spread
35 min.
Placki
40 min.
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10 min.