Urządzenia i Akcesoria
Sandwichbrot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
24 Scheiben
Składniki
-
Butter und etwas mehr zum Einfetten30 g
-
10 g frische HefeTrockenhefe (4 g)1 TL
-
Wasser240 g
-
Vollrohrzucker (oder Rohzucker)30 g
-
Weizenmehl500 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
2 g
Kalorie
375 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Backen macht Freude
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sandwichbrot
3 godz.
Toastbrot
3 godz.
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Weizen-Dinkel-Brot
12 godz.
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2 godz. 30 min
Schnelles Brot
1 godz. 15 min
Brötchen
1 godz. 40 min
Leinsamenbrot
1 godz. 30 min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 godz.
Waadtländer Kreuzbrot
13 godz. 30 min
Weggli
2 godz. 5 min
UrDinkel Brot
11 godz.