Urządzenia i Akcesoria
Crema mediterránea de jitomate para untar
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
10 porciones
Składniki
-
60 g de aceite vegetal
-
250 g de zanahoria en trozos (2 cm)
-
1 cebolla cortado en pluma (1 cm)
-
40 g de mantequilla en trozos
-
120 g de puré de tomate
-
1 cdita de tomillo seco
-
1 cdita de orégano seco
-
1 cdita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
273.8 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
443.2 kJ /
105.9 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tabule TM6
1 godz. 30 min
Galletas de chispas de chocolate y mantequilla dorada
50 min
Cookie cheesecakes
1 godz. 40 min
Hummus de betabel
30 min
Ensalada de quinoa con tofu
55 min
Barritas de media mañana
3 godz.
Cupcake de chocolate y crema de cacahuate
Brak ocen
Nube de chocolate
45 min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35 min
Smoothie proteico con espinacas
5 min
Mousse de yogur
6 godz. 15 min
NY Cheesecake
1 godz.