Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de aceite vegetal
- 250 g de zanahoria, en trozos (2 cm)
- 1 cebolla, cortado en pluma (1 cm)
- 40 g de mantequilla, en trozos
- 120 g de puré de tomate
- 1 cdita de tomillo seco
- 1 cdita de orégano seco
- 1 cdita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 443.2 kJ / 105.9 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 9.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 273.8 mg
Alternatywne przepisy
Flan de leche en varoma
5h 10min
Ensalada de repollo con higos secos y queso azul
10 Min
Queso crema casero
40 Min
Costillas dulces marinadas en té negro con vegetales al vapor y arroz
1 Std. 40 Min
Espagueti rojo
20 min
Pierna de cerdo colorada
1 Std.
Galletas de pistache
30 Min
Focaccia con romero y jitomates cherry
1h 30min
Poro al vapor (500-800 g) en Varoma
30 Min
Galette de calabacín y tomate
1h 30min
Pan de leche (método Tangzhong)
2 godz. 35 min
Carlota de limón
5h