
Urządzenia i Akcesoria
Überbackenes Brot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 Portionen
Składniki
-
Bauernbrot6 Scheiben
-
Knoblauchzehe1
-
Basilikum10 Blätter
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Mozzarella (125 g), halbiert1 Kugel
-
Gouda in Stücken100 g
-
Frischkäse100 g
-
Öl von den getrockneten Tomaten20 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
338 kcal /
1414 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2016
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy