Kedlubnová polévka s řeřichou
TM6 TM5

Kedlubnová polévka s řeřichou

3.8 (8 ocen)

Składniki

  • 2 - 3 jarní cibulky, na kousky (zelené části ponechte na ozdobu)
  • 500 gramů kedlubny, oloupané, včetně malých kedlubnových lístků, na kousky
  • 50 gramů brambor, moučnatých, oloupaných, na kousky
  • 25 gramů másla
  • 1000 gramů vody
  • 1 - 1 ½ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • ¼ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
  • 5 čajových lžiček zeleninové dochucovací pasty
    lub 2 zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody)
  • 10 gramů jablečného octa
  • 1 balíček řeřichy
  • 150 gramů crème fraîche

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
591 kJ / 142 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy