Callos a la asturiana

Callos a la asturiana

4.2 60 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 raciones

Składniki

  • 1000 g de callos cocidos al natural (envasados)
  • 1 manita de cerdo (opcjonalnie) cocida y deshuesada
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharada de pimentón
  • 50 g de vino blanco
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 100 g de tocino entreverado curado (en tacos de 2-3 cm)
  • 1 chorizo asturiano (aprox. 100 g) en rodajas
  • 1 morcilla (opcjonalnie) asturiana (aprox. 70 g) en rodajas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 38.49 g
Kalorie 2355 kJ / 563 kcal
Tłuszcz 44 g
Błonnik 0.67 g
Węglowodany 3.21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...