Trança

Trança

4.7 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
30 fatias

Składniki

  • manteiga cortada em pedaços, mais q.b. para untar
    50 g
  • leite
    300 g
  • fermento biológico fresco esfarelado
    20 g
    2 c. chá de fermento biológico seco, (8 g)
  • açúcar
    20 - 60 g
  • farinha de trigo
    550 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • ovo levemente batido, para pincelar
    1

Wartości odżywcze na 1 fatia

Kalorie 93 kcal / 391 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...