Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 茶匙 核桃油
- 200 克 芦笋, 取鲜嫩部分
- 100 克 土豆, 去皮,切块
-
250
克 鸡高汤, 选择基础篇的鸡汤
lub 250 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 619 kJ / 148 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 20.6 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 4.2 g