![Betún de chocolate Betún de chocolate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/66f27a91-6838-4aa4-a2f4-7246c663f903/Derivates/2368b6c9-e64b-40cb-9ada-61eeced1b717.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolate amargo
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 60 g de glucosa
- 90 g de manteca vegetal, de buena calidad
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 12054 kJ / 2870 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 219 g
- Tłuszcz
- 232 g
- Tłuszcz nasycony
- 108 g
- Błonnik
- 14 g
- Sód
- 158 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de caramelo TM6
1 Std. 30 Min
Volcán de chocolate
20 min
Betún de chocolate
10 Min
La Pavlova despeinada
4h
Ganache de chocolate
45 min
Crepas
1h 15 min
Ganache de chocolate
35 min
Pavlovas con frutos rojos
2h
Mini cheesecakes de chocolate blanco
8h 30min
Barra de chocolate y caramelo salado TM6
1h 50 min
Pastel double fudge
3h
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min