Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolate amargo
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 60 g de glucosa
- 90 g de manteca vegetal, de buena calidad
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 12054 kJ / 2870 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 219 g
- Tłuszcz
- 232 g
- Tłuszcz nasycony
- 108 g
- Błonnik
- 14 g
- Sód
- 158 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de plátano
2 godz. 15 min
Dulce de leche
1h 10min
Galletas con chispas de chocolate
1h
Betún de chocolate
10min
Betún de mantequilla básico
10min
Betún de queso crema
5min
Panqué de vainilla
2 Std. 40 Min
Pasta para galletas
1h
Betún de vainilla
5min
Betún de ganache de chocolate
12 godz.
Pasta hojaldre sin empaste
1h
Roles de canela
2h 30min