Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 170 g de harina
- 30 g de cocoa en polvo
- 100 g de mantequilla, en trozos
- 1 huevo
Relleno
- 500 g de dulce de leche
- 50 g de nuez de castilla, en mitades (opcjonalnie)
Cobertura
- 30 g de aceite de girasol
-
200
g de chocolate amargo, en trozos
lub 200 g de chocolate con leche, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 464 kJ / 111 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Empanadas argentinas
1u. 50min
Tartaletas de queso soufflé
35 min
Tarta de mousse de chocolate
12h 30min
Dip de jitomates deshidratados
5min
Helado de dulce de leche
12h
Pan de queso
2h 30 min
Marquesa de chocolate
2 godz. 40 min
Cobertura de mousse de chocolate
10min
Mousse de chocolate
3h 20 min
Delicia de chocolate
25 min
Alfajores Argentinos
1h 10 min
Scones con mantequilla de frambuesa
25 min