Piza de restos
TM31 TM5 TM6

Piza de restos

4.6 (12 ocen)

Składniki

Massa

  • 400 g água
  • 20 g fermento de padeiro fresco
    lub 2 c. chá de fermento de padeiro seco
  • 10 g açúcar amarelo
  • 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
  • 1 c. chá de sal
  • Azeite q.b. p/ untar

Cobertura

  • 150 g sobras de queijo
  • 30 g azeite
  • 1 dente de alho
  • 200 g tomate em pedaços
  • Orégãos q.b. p/ polvilhar
  • 80 g rúcula
    lub 80 g espinafres baby
  • 100 g presunto
    lub 100 g fiambre

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
0 kJ / 382 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
58 g
Tłuszcz
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy