Urządzenia i Akcesoria
Piza sem fermento com chourição e cogumelos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 doses
Składniki
Massa
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar500 g
-
água180 g
-
azeite80 g
-
sal1 ½ c. chá de
Cobertura
-
queijo mozarela200 g
-
polpa de tomate150 g
-
orégãos1 c. chá de
-
sal1 ½ c. chá de
-
chourição fatiado fino150 g
-
cogumelos frescos laminados100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
2596.5 mg
Białko
36.5 g
Kalorie
4045.3 kJ /
966.9 kcal
Tłuszcz
47.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
15.1 g
Węglowodany
96.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Piza a metro
1 godz. 10 min
Piza bolonhesa
1 godz. 45 min
Piza Vénus
1 godz.
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55 min
Piza Margarita
1 godz. 45 min
Focaccia recheada
1 godz. 25 min
Piza de inverno
8 godz.
Calzone de cogumelos e mozarela
1 godz. 40 min
Piza de tomate e mozarela com pesto
1 godz. 10 min
Piza 4 estações
1 godz.
Piza de Nápoles
50 min
Piza de atum
1 godz. 30 min