Urządzenia i Akcesoria
Blumenkohl-Käse-Pizzen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
Böden
-
Blumenkohl in Röschen500 g
-
Emmentaler in Stücken250 g
-
Eier2
Belag und Fertigstellung
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl20 g
-
Cherry-Tomaten350 g
-
Tomatenmark15 g
-
Salz½ TL
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Mozzarella (125 g), in Scheiben (5 mm), große Scheiben halbiert1 Kugel
-
Basilikum zum Garnieren
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
27 g
Kalorie
1793 kJ /
428 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1h 15min
Blumenkohl-Puffer mit Rote-Bete-Salat
45min
Low Carb Pizza mit Zucchini und Pilzen
2h
Brokkoli-Puffer
1h
Blumenkohl-Puffer
30min
Zucchini-Halloumi-Omelette
35min
Brokkoli-Schinken-Omelette
35min
Blumenkohl-Flammkuchen
1h 15min
Low Carb Flammkuchen
1h 20min
Schinken-Zucchini-Fladen
45min
Low Carb Zucchini-Pizza
1h 10min
Brokkoli-Pizzen
40min