Panacota de chocolate e licor de creme irlandês

Panacota de chocolate e licor de creme irlandês

4.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 doses

Składniki

  • folhas de gelatina neutra cortadas em pedaços
    4
  • Água q.b. p/ hidratar
  • natas
    320 g
  • açúcar
    50 g
  • chocolate p/ culinária partido em pedaços
    80 g
  • queijo-creme
    100 g
  • requeijão
    120 g
  • licor de creme irlandês
    80 g
  • Amêndoa granulada q.b. p/ servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 160.3 mg
Białko 6.5 g
Kalorie 1765 kJ / 421.9 kcal
Tłuszcz 32 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 19.1 g
Węglowodany 23.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...