Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g chocolate p/ culinária (70% cacau), partido em pedaços
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2008.3 kJ / 480 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 63.9 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.8 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 11 mg
Alternatywne przepisy
Caramelo líquido
35 Min
Leite com chocolate
10 Min
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 Min
Cake pops de chocolate branco
24 Std.
Ovos da Páscoa recheados
1h 45 min
Churros com chocolate quente
45 Min
Menu: Sopa de cogumelos; Pimentos recheados com arroz e molho de tomate
1h 5min
Molho de caramelo
1 Std. 30 Min
Cemitério de Halloween
35 Min
Tronco nevado de Natal
1 Std.
Glacê
5min
Genoise de chocolate
35 Min