Urządzenia i Akcesoria
Temperar chocolate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
chocolate p/ culinária (70% cacau), partido em pedaços250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
11 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
2008.3 kJ /
480 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
17.8 g
Węglowodany
63.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Temperagem de chocolate - ao leite, amargo ou branco
30 min
Alho (Modo descascar)
5 min
Crocante de amendoim
1 godz. 30 min
Ovos da Páscoa recheados
1 godz. 45 min
Mel de tâmaras
35 min
Bombons de avelã
50 min
Cemitério de Halloween
35 min
Torrão
3 godz.
Mistura de especiarias italiana
5 min
Técnica Rebuçados
Brak ocen
Bombons de creme de chocolate e avelã
2 godz.
Discos de chocolate com frutos secos
30 min