Rote Grütze mit Tapioka
TM6 TM5

Rote Grütze mit Tapioka

3.9 (12 ocen)

Składniki

  • 300 g Traubensaft
    lub 300 g Kirschsaft
  • 60 g Tapioka, gemahlen (siehe Tipp)
  • 1000 g rote Beeren, gemischt, frisch
    lub 1000 g rote Beeren, gemischt, TK, aufgetaut

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
393 kJ / 94 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy