Urządzenia i Akcesoria
Olivenbutter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 Portionen
Składniki
-
schwarze Oliven mild (z. B. spanische Hojiblanca), entkernt30 g
-
Butter in Stücken100 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Zitronenschale, gerieben½ TL
-
frischer Thymian Blättchen abgezupft2 Stängel
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 Portionen
Białko
1 g
Kalorie
3411 kJ /
815 kcal
Tłuszcz
88 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Darauf und Dazu
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Aioli (ohne Ei)
10 min
Paprika-Cashew-Dip
15 min
Frühlingsaufstrich
20 min
Whisky-Karamelllikör
1 godz. 30 min
Karotten-Käse-Dip
15 min
Grüner Mojo
10 min
Karottenpesto
30 min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 godz. 30 min
Oliven im Knuspermantel
1 godz. 30 min
Crema Catalana
1 godz. 10 min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 godz. 30 min
Basilikum-Parmesan-Creme
5 min