Olivenbutter

Olivenbutter

4.1 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 Portionen

Składniki

  • schwarze Oliven mild (z. B. spanische Hojiblanca), entkernt
    30 g
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Zitronenschale, gerieben
    ½ TL
  • frischer Thymian Blättchen abgezupft
    2 Stängel
  • Salz
    1 Prise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 8 Portionen

Białko 1 g
Kalorie 3411 kJ / 815 kcal
Tłuszcz 88 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...