Urządzenia i Akcesoria
Olivenbutter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 Portionen
Składniki
-
schwarze Oliven mild (z. B. spanische Hojiblanca), entkernt30 g
-
Butter in Stücken100 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Zitronenschale, gerieben½ TL
-
frischer Thymian Blättchen abgezupft2 Stängel
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 Portionen
Białko
1 g
Kalorie
3411 kJ /
815 kcal
Tłuszcz
88 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Darauf und Dazu
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Paprika-Cashew-Dip
15 min
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Oster Küken - gefüllte Eier
1 godz.
Frozen Yoghurt
8 godz. 35 min
Bellini
10 min
Zitronensorbet
6 godz. 40 min
Bellinimark
1 godz. 45 min
Beschwipste Weichseln mit Pfeffer
2 godz.
Weihnachtsmandeln
20 min
Karottenpesto
30 min
Mediterranes Würzöl
30 min
"Wiener" Apfel-Nuss-Crumble
40 min