Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de mantequilla
-
60
g de pimienta verde en conserva escurrida
lub 40 g de granos de pimienta negra - 40 g de brandy
-
400
g de nata
lub 400 g de leche evaporada - 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 20 g de extracto de buey (Bovril®)
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 7608 kJ / 1818 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 19.7 g
- Tłuszcz
- 181.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 113 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 5270.9 mg
Alternatywne przepisy
Salsa de queso azul
10 min
Tallarines trufados a la carbonara
25 min
Espaguetis carbonara XXL
40min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Alioli
10 min
Solomillo con salsa de pimienta, judías verdes y gratén de patatas (Al vacío)
2h 30 min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30min
Calamares rellenos
2h
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50 min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45min
Solomillo al whisky
45min
Tocino de cielo
4h 30 min