Urządzenia i Akcesoria
Vin chaud
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 verres
Składniki
-
200 g de sucre
-
255 g d'eau
-
30 g de jus de citron
-
2 pincées de cannelle en poudre
-
2 - 3 clou de girofle
-
1000 g de vin rouge
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 verre
Sód
6.7 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
853.8 kJ /
204.1 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
28.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paccheri sauce à la ricotta de brebis
20 min
Épices à raclette
10 min
Snackflix Board
Brak ocen
Glace Cookie Monster Cheesecake
8 godz. 25 min
Smoothie bowl tropical aux framboises et aux graines de chanvre
15 min
Tourte au poulet et à la poire
2 godz. 40 min
Quiche salami-fromage
2 godz. 10 min
Smoothie agrumes-gingembre
10 min
Couronne apéritive sans gluten au lard, aux olives et au fromage
1 godz. 30 min
Gâteau polenta, mandarine et amandes
2 godz. 35 min
Saumon au four et pesto aux herbes
50 min
Penne all’arrabbiata
20 min