Ragoût de joues de boeuf aux palourdes et seiches

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions

Składniki

  • 60 g d'huile d'olive
  • 200 g d'oignons jaunes coupés en quartiers
    200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers
  • 1000 g de joues de boeuf coupés en morceaux (4-5 cm)
  • 300 g de vin rouge
  • 2 cubes de bouillon (pour 0,5l)
  • 2 pincées de poivre noir, moulu
  • 2 - 3 c. à café de thym déshydraté
  • 450 g de seiches coupées en morceaux (2-3 cm)
  • 500 g de palourdes nettoyées
  • feuilles de coriandre fraîche hachées (pour saupoudrer)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 portions

Sód 5560.2 mg
Białko 364.7 g
Kalorie 12492.2 kJ / 2985.7 kcal
Tłuszcz 119.2 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 27.9 g
Węglowodany 50.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...