Brownie sin gluten

Brownie sin gluten

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 raciones

Składniki

  • 200 g de mantequilla cortada en cubos
  • 100 g de chocolate negro
  • 200 g de huevos (3-4 huevos aprox.)
  • 200 g de azúcar flor
  • 50 g de mix de harinas sin gluten (ver sugerencia)
  • 20 g de cacao en polvo
  • 75 g de maní u otro fruto seco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 45.2 mg
Białko 10.3 g
Kalorie 2171.8 kJ / 519.1 kcal
Tłuszcz 37.7 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 18.1 g
Węglowodany 39.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...