Urządzenia i Akcesoria
Bolacha gigante
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 doses
Składniki
Base
-
bolachas de cacau recheadas150 g
-
manteiga30 g
Creme
-
folhas de gelatina neutra4
-
Água q.b. p/ hidratar
-
bolacha de cacau s/ recheio150 g
-
leite condensado370 g
-
natas c/ 35% de gordura bem frias600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
409.5 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
3178.9 kJ /
759.8 kcal
Tłuszcz
54.6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
31.1 g
Węglowodany
58.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mousse de chocolate e menta
3 godz. 15 min
Gelado de chocolate branco
8 godz.
Bolo das bolas
1 godz.
Bolo com cobertura de chocolate
1 godz. 15 min
Gelado com crocante de chocolate e avelã
8 godz. 30 min
Bolo de chocolate na caneca
5 min
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Affogato de chocolate
10 min
Cocktail rosa
5 min
Gelado de chocolate
12 godz.
Bolo de chocolate riscado
1 godz.
Granizado carioca
3 godz.