Urządzenia i Akcesoria
Affogato de chocolate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 copos
Składniki
-
chocolate p/ culinária (70% cacau) partido em pedaços20 g
-
leite gordo600 g
-
cacau em pó50 g
-
açúcar30 g
-
brandy40 g
-
Gelado de baunilha 4 bolas (200 g aprox.)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 copo
Sód
68.3 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
845.3 kJ /
202 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cocktails
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Granizado carioca
3 godz.
Refresco de menta
35 min
Mousse de chocolate
3 godz.
Chá fresco de morangos
30 min
Tempestade de café
10 min
Cocktail neve
15 min
Espumante com sorvete de laranja
8 godz.
Batido de framboesa e merengue
15 min
Batido de creme de avelã
15 min
Batido de banana split
30 min
Batido de tarte de banana e caramelo
15 min
Palmiers cobertos
2 godz.