Sweet and Sour Pork Ribs

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 portions

Składniki

  • cooking oil
    20 g
  • fresh ginger cut into thin slices
    10 g
  • pork spare ribs cut into pieces (4-5 cm)
    500 g
  • rock sugar
    50 g
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    30 g
  • rice vinegar
    50 g
  • light soy sauce
    15 g
  • dark soy sauce
    15 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 590.5 mg
Białko 26.8 g
Kalorie 2552.4 kJ / 610 kcal
Tłuszcz 45.7 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Węglowodany 18.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...