Urządzenia i Akcesoria
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil25 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) (adjust to taste)1 pinch
-
bacon bits (opcjonalnie)100 g
-
canned button mushrooms drained, cut in slices80 g
-
tomato sauce350 g
-
water450 g
-
spaghetti300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
803.2 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1492 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
60.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Singapore Curry Chicken Noodles
1 Std.
Pad Thai
45 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 Min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Cereal Prawns
30 Min
Ginger Scallion Fish Slices
40 Min
Mee Goreng Mamak
20 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Kimchi Tofu Soup
35 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min