Urządzenia i Akcesoria
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil25 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) (adjust to taste)1 pinch
-
bacon bits (opcjonalnie)100 g
-
canned button mushrooms drained, cut in slices80 g
-
tomato sauce350 g
-
water450 g
-
spaghetti300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
803.2 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1492 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
60.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 min
Cheesekut
24 godz. 10 min
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Brak ocen
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Pink Breakfast Bowls with Berries
15 min
Kelantan Noodle Soup
40 min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min
Mee Goreng Mamak
20 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min