Urządzenia i Akcesoria
Carne em tiras salteada
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
20 g azeiteóleo20 g
-
20 g cebola roxa, em tirasdente de alho1
-
carne bovina em tiras (1 cm x 3-4 cm), secos com papel toalha250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
79.2 mg
Białko
21.7 g
Kalorie
838.2 kJ /
200.4 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Massa de focaccia e pizza
1 godz.
Patê de queijos
5 min
Crepes integrais recheados com ricota e espinafre
15 min
Carne louca
55 min
Bolo de carne
1 godz. 5 min
Feijoada tradicional
13 godz. 25 min
Vinho quente
25 min
Bolo nega maluca
1 godz. 5 min
Picanha ao sal
1 godz. 5 min
Coxas de frango com molho e purê de batata
1 godz. 15 min
Farofa de flocos de milho com banana
25 min
Requeijão Cremoso
1 godz. 30 min