Urządzenia i Akcesoria
Creamy Mushroom Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
button mushrooms cut in halves (see tips)400 g
-
water500 - 600 g
-
milk200 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
flour50 g
-
salt½ tsp
-
cream50 g
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
cream cheese (opcjonalnie)40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
550 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1 godz. 15 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Mapo tofu
30 min
Oil Free Braised Chicken Wings
50 min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 godz.