Urządzenia i Akcesoria
Sinigang na salmon fillet
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
salmon fillet, fresh cut in strips (3 cm)700 g
-
water1200 g
-
tomatoes quartered100 g
-
red onions quartered100 g
-
daikon radish sliced (1 cm)150 g
-
tamarind paste50 g
-
long green chilli60 g
-
water spinach leaves only300 g
-
fish sauce50 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1731.8 mg
Białko
30.1 g
Kalorie
1246.5 kJ /
297.9 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Filipino flavors
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ramen Noodle Soup
40 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Coconut Prawn Soup
45 min
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Brak ocen
Salmorejo
30 min
Boston Clam Chowder
55 min
Vietnamese Beef Pho
1 godz. 45 min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Carrot and Ginger Soup
5 min