Urządzenia i Akcesoria
Cartofi copți, cu rozmarin și usturoi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porții
Składniki
-
apă500 g
-
cartofi (vezi recomandare), descojiți, sferturi (aprox. 5 cm)1000 g
-
ulei vegetal4 linguri
-
căței de usturoi zdrobiți ușor, după gust5 - 6
-
sare de mare, grunjoasă după gust
-
piper negru măcinat după gust
-
rozmarin, proaspăt doar frunzele4 fire
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
14 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
892.4 kJ /
213.3 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
30.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Toast cu avocado
Brak ocen
Pui cu sos de roșii și ceapă
1 godz. 35 min
Supă de pui
25 min
Ciuperci Shiitake cu sos Teriyaki; Tofu dulce-acrișor; Orez neprăjit
2 godz. 20 min
Coaste de porc cu sos dulce acrișor
40 min
Orez cu sparanghel, broccoli și ciuperci
30 min
Musaca
2 godz. 30 min
Humus
5 min
Pico de Gallo
5 min
Friptură de pui cu legume în sos de cidru
1 godz. 45 min
Varză murată călită
50 min
Orez cu carne de porc
1 godz.