Urządzenia i Akcesoria
Coaste de porc cu sos dulce acrișor
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porții
Składniki
-
ghimbir proaspăt descojit, feliat subțire10 g
-
ulei vegetal10 g
-
coaste de porc bucăți mici (aprox. 5 cm) (vezi recomandare)500 g
-
zahăr pudră sau după gust50 g
-
vin de orez50 g
-
oțet alb50 g
-
sos de soia light15 g
-
sos de soia, negru10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
33.1 mg
Białko
14.2 g
Kalorie
3193.5 kJ /
763.3 kcal
Tłuszcz
71.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
29.3 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salată de ouă în cuib crocant de Paște
Brak ocen
Cremă catalană
40 min
Tocăniță de fructe de mare și porc
Brak ocen
Punch de Crăciun
Brak ocen
Gulaș picant cu bere neagră
3 godz. 10 min
Tocăniță de vită cu bere și găluște
1 godz. 55 min
Guacamole
5 min
Pâine crocantă
3 godz.
Cartofi copți, cu rozmarin și usturoi
1 godz. 10 min
Coleslaw
10 min
Orez cu carne de porc
1 godz.
Pâine portugheză (Pão de água)
3 godz. 30 min