Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g ceapă, jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 40 g ulei de măsline
- 100 g paste lungi tip fidelini
-
250
g roșii, bucăți
lub 250 g roșii, bucăți - 50 g pastă de roșii
-
2
cuburi de concentrat de legume (pentru 0,5 l), sau de carne
lub 2 lingurițe cu vârf concentrat pastă, carne sau legume - ½ - 1 linguriță chimion măcinat, după gust
- 800 g apă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 568 kJ / 136 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gulaș
2h 35 min
Piure de cartofi cu lapte bătut
35 min
Ciorbă de legume (Minestrone)
45 min
Cartofi noi gătiți la aburi, cu ierburi aromate și usturoi
50min
Tocăniță de pui, cu roșii și busuioc
35 min
Ouă vopsite în portocaliu
Brak ocen
Ouă de Paște vopsite în roșu-maroniu
55 min
Dovlecei cu mentă
30 min
Suc de piersici
2h 10min
Budincuțe de portocale, gătite la aburi
Brak ocen
Ton cu sos de roșii, capere și măsline
25 min
Suc verde, cu măr și varză kale
5 Min