Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g ulei vegetal
lub ulei de măsline -
1
cățel de usturoi
lub 20 g ceapă galbenă, tăiată bucăți mai mari -
250
g pulpe superioare de pui dezosate, fără piele, tăiate cubulețe (3 cm), uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă
lub piept de pui, fără piele și fără os, tăiat cubulețe (3 cm), uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă
- Wartości odżywcze
- na 250 grame
- Kalorie
- 1878 kJ / 449 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 167 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto cu ciuperci și spanac
55 Min
Tocăniță cremoasă de pui cu muștar
40 min
Crevete cu chilli și usturoi
10 Min
Gratin de crevete cu piper roșu
30 min
Somon cu ierburi aromate, gătit la 50°C
Brak ocen
Piept de curcan sous-vide, cu citrice
Brak ocen
Biban de mare gătit la aburi, cu cușcuș cu năsturel și portocală
35 min
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15min
Salată de orez negru cu căpșune și brânză feta
40 min
Pomana porcului
15min
Paste cu Ragout de legume
45 min
Tocăniță de carne, cu mămăligă
4 Std.