Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g ulei vegetal
lub ulei de măsline -
1
cățel de usturoi
lub 20 g ceapă galbenă, tăiată bucăți mai mari -
250
g pulpe superioare de pui dezosate, fără piele, tăiate cubulețe (3 cm), uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă
lub piept de pui, fără piele și fără os, tăiat cubulețe (3 cm), uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă
- Wartości odżywcze
- na 250 grame
- Kalorie
- 1878 kJ / 449 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 167 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tocăniță de carne, cu mămăligă
4ωρ.
Mămăligă cremoasă
25min
Piept de pui în sos pizzaiola
30 min
Paste Orzo cu pui și pesto
30 min
Amestec de legume prăjite (stir-fry)
30 min
Salată caldă de curcan și fasole verde
35min
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15 min
Smoothie cu smochine și miere
5 phút
Fursecuri cu lămâie
1h 45min
Chifteluțe de curcan în sos de mărar
Keine Bewertungen
Pomana porcului
15 min
Crevete cu chilli și usturoi
10min